KAN MAN HA VÄXTVÄRK NÄR MAN ÄR VUXEN?

..eller har jag sprungit för mycket så jag bara har ont?

Puh! vilken fart det vart på jobbet idag, härligt! :) Regnet gynnar oss kan man ju säga, har rullat på i 110 idag och det är underbart att ha mycket att göra.
konstiga/äcklande tankar far runt i skallen om dagarna.. Huuuhh! hoppas få ett slut på det inom en snar framtid!
Äckelpeckel!

fick för mig att gå igenom gamla scheman och såg att jag varit ledig 2 hela helger sen 1 februari, lyxigt! :P får vänta på semestern v 26 för att få en tredje ledig lördag/söndag.. men jag klagar inte för det, man lever ju bara en gång så varför inte göra det bästa av situationen?! :) tjupptjupp!



det ska förövrigt bli spännande och se hur denna orkidee kommer sluta

Nehepp, om man skulle slå igång någon bra film eftersom jag inte börjar förrns 14 imorgon :) LYX!


DOP SHOPPING OCH KLIPP



Åh, vilken härlig dag detta vart :)  Vid 12 satt vi i kyrkan då lilla fina Tindra döptes. Hon va så lugn och duktig <3 Och alla var så fina så! massa mys va det. Tack Jenny och Lars för att vi fick komma :)
Efter dopet åkte vi en snabbis till Tuna då H ville ha nya skor kors i taket och jag var tvungen att införskaffa nytt silvershampoo då mitt tog slut i morse. Det är en sån där grej som är så tråkig att köpa, men ett måste i badrummet.

Jag flirtade in mig hos H så jag fick också ett par skor med mig hem ;)



Nu blir det till att klippa H, hade glömt att jag lovat honom det tidigare idag. Sen blir det filmmys i soffan :)



PAPARAZZI


Säger god natt med denna video.





FANTASTISKA MÄNNISKA



Denna grabb kan ni ju inte ha missat? Galet begåvad :)
Ryser varje gång jag hör honom... det säger väl allt?





SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER!



jaa, det är ju så jag och dom flesta känner idag :) Underbar sommarvärme så jag och Sara har suttit ute på gården hela dagen i strålande solsken. Underbart! och så har man lyckats bränna sig lite, men va fan, det hör ju sommarn till ;) med en röd arm och en aningens röd nos så sitter jag här och njuter fullt ut. Funderar på om man skulle inta ett glas vin ikväll och lite melon- och jordgubbskompott :)

Jag köpte världens finaste ljuslyktor idag, föll pladask för dom :) Dock gör inte bilden dom någon direkt rättvisa, dom är mycket mörkare än vad bilden visar.. och mycket sötare!






Ha en mysig fredagskväll allesammans <3



2010.05.19


När man jobbar till 16.00 en dag som denna, men endå stämplar ut och fortsätter jobba till 16.45.. tar en liten rast och sedan fortsätter att jobba.. Kan man då säga att jag är galen eller bara är billig arbetskraft? :P
Tjoohoo! :)

Jag har idag fått hem papper om körkortstillstånd.. men får väl se om jag tar tag i det eller ej. H tyckte det var på tiden nu och det kanske han har rätt i ;) Nu är det bara pengarna som ska skrapas ihop till det. Jag har trots allt 5 år på mig när jag väl ansökt om det.


Nej, nu ska jag nog beställa en pizza :) Onyttigt?  Javisst!

Imogron ska jag på informationsmöte på Tuna vid 7.30.. spännande :)
och mumsig frukost säger man ju inte nej till ;)




Dessan! Jag håller alla mina tummar
och tår för att det går vägen :)



Mys med Dess. Sol. Lunch. Klippa håret. Gl...

Mys med Dess. Sol. Lunch. Klippa håret. Glass. Njuta i solskenet i ett par timmar uppkrupna i en parkbänk. Tack Dess för att du gjorde min dag så bra <3


NAKEN, EXPOSED, RÄDD




Jag bara älskar Maria M. så äkta och inte konstlad som folk lätt blir i hollywood. fantastiska människa! :)
vet inte om det är pga att jag känner igen mig i henne vissa gånger, som i detta klipp, som gjort att jag fastnat för henne..





Pingu





haha, jag vet. omoget och larvigt. men kan bara inte låta bli att skratta när låten kommer igång :P




SAKER MAN SER




Jobb(ig) lördag och ledig söndag. ja så har denna helg lyckats rinna iväg den med.
Som sagt, i lördags jobbade jag, riktigt lugnt på jobbet, men kanske inte e så konstigt med tanke på vilket kanonväder som lyckades hitta till Sverige. Överföld av personal på jobbet, men men, trevligt det me. Man hinner med så mycket annat som annars lätt kan hamna i efterslänten. Kvällen spenderades i soffan/på balkongen hos Sara, massa gott fick vi i oss också, kräft-och musselsallad, jordgubbar och glass och gott vin till det! Som vanligt blev det nostalgimusik <3

Söndagen började med lite morgonmys i sängen med älsklingen, åh, jag kan inte minnas senast vi båda var lediga en helg och bara kunde ligga kvar i sängen och inte ha några måsten och krav <3 Guld värt!!
Haha, vi gillar Pingvinerna från Madagaskar!! Störtsköna program :)
Vid 11.30 begav vi oss på husvisning.. dock kändes det mest konstigt att vistas i huset.. det liksom luktade jävligt unket.. och planlösningen va väldigt speciell.. men om det nu, mot all förmodan, inte skulle komma in något bud på ett par veckor så tror jag att det blir ett skambud :P Lukten försvinner ju trots allt när man river ut golv och annat snusk! ;) .. kan man hoppas iallafall haha.


Ne, om man skulle krypa ner brevid gubben som ligger och sover sen 1,5 timme tillbaka.



Här har jag suttit och letat efter ett schysst klipp från pingvinerna men icke sa nicke, fanns typ bara på tyska.. och dom engelska va mest ihop-plock från fler avsnitt..  Jaja, god natt iaf :)


Ni får hålla tillgodo med en relativt nytagen bild, som både jag och älsk är med på.. sker inte allt för ofta längre.
trotts att jag muppar mig så vägs bilden upp av älsklingens finfina nuna :)








Jotack!







Imorgon blir det eventuellt klippning och uppiffning av håret, välbehövligt kan jag lova.. har inte klippt mig sen mitten av oktober. Lägg ihop vanligt slitage med avfärgningar och färg. Har ju gått från mörkt till ljust på ganska kort tid, så jag är en levande risbuske för tillfället. självförvållat, jo jag vet :/
Hoppas på att håret mitt kommer må bättre efter användning av dessa produkter :)








Även jag har en baksida, det fick min pojk...

20100515885-002 (MMS)

Även jag har en baksida, det fick min pojkvän erfara när han en morgon fick för sig att fota mig :P Med denna bild säger jag godnatt!


Sitter nu på balkongen hos Sara och avnjut...

20100515889 (MMS)

Sitter nu på balkongen hos Sara och avnjuter en härlig strawberry daiquiri, gjord på färska jordgubbar :)


Nu står jag och väntar på H, dagen har ...

Nu står jag och väntar på H, dagen har gått riktigt fort på jobbet. :) blir nog lite hemmagjord pizza senare och en bra film :) mys! Ha en trevlig kväll mina gottegrisar.


DET HÄR MED LÅNGLEDIGT




Ja, det förstår jag mig inte på.. Det är långt ifrån alla som har ledigt nu när det är röd dag imorgon torsdag.. dessa klämdagar passerar som vilken dag som helst.. Alla inom handels, sjukvård, eller vård överhuvudtaget, och dessa poliser/brandmän osv. skulle kunna rabbla upp många fler men stannar här.
Så snälla jäkla radiopratare, sluta säga att i princip alla i Sverige har långhelg! Det är få förunnat..faktiskt! Jag skulle även kunna påstå att ni provocerar, haha!

Men nej, jag är inte bitter för det.. det skramlar så härligt i plånboken när lönen väl hamnar där i ;)


Laalaalaaaa




THE LOVELY BONES




Peter Jackson har gjort det igen! Efter att ha sett The lovely bones så sitter jag här helt söndergråten.. ja va fan, jag ÄR känslig när det gäller film osv. Shit vilket jävla mästerverk!! Man grips tag direkt och vill bara se mer och mer.
Detta va den bästa filmen på riktigt länge måste jag säga.
Jag är helt stum, fantastiskt. Berörd in i minsta lilla vrå i kroppen.

Ni som inte sett den: Se den!!







Nu ska jag sova.. öppnar visst på jobbet imorgon :P



Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort




Usch, så jädrans dålig jag vart att uppdatera här :/ Bakläxa!
Har väl hänt lite grejer sen sist, men inget egentligen att skriva om ;) haha

Sara fyllde 25 på valborg och självklart skulle det firas, vilket gjordes den helgen (1 maj)
Trevlig tillställning blev det, en relativt spiknykter Elli pga jobb, och massa härligt folk. Folk man inte träffat på mångamånga månader sammanstrålade och resulterade i massa prat om livet. Trevligt! :) Vi besökte även Nybron, blev inte så jättelångvaraiga men mysigt va de, blev lite dans och massa kramar med Dessan som var kanoners ;) haha, söto! 

Resterande tid har tillbringats i princip dagligen på jobbet, och dom dagarna man vart ledig har man inte haft ork att göra speciellt mycket, så nej, inget nytt spännande här inte ;)


Nu ska jag fundera lite på doppresent till lilla söta Tindra som ska döpas om ca två veckor :) Hjälp!!! vad tusan ska man hitta på?! All hjälp tas emot med massa glädje :)


Kramelikram - Iingeet kooonstiigt aaaalls ;)









RSS 2.0