...

Dålig uppdatering.. men orkar inte skriva något nu..
vet inte ens vad jag ska skriva..
Kommer iaf en uppdatering från helgen senare.
Tror jag.. ska försöka få tag på lite bilder :)

Ha en bra dag!


Tvättdag

Idag håller jag på mest i tvättstugan.. ett ont måste :P hehe.
skulle behöva plocka lite här hemma med, men tror jag tar det lite senare faktiskt.. lat som man e så skjuter man allt längre  och längre fram.

Såå, vad händer denna vecka då? jo, imorn är jag ledig och ska träffa Elin en stund.. hon hade något kul att berätta så nu är jag såå nyfiken :P
Jobbar torsdag, fredag och lördag :) äntligen hehe.. känns som det va evigheter sen man va på jobbet, var ju ledig i går oxå så.. :) men det är så otroligt skönt att man är ledig flera dagar sammanhängande och inte strödagar, man hinner lixom inte känna av ledigheten då. TunaPark fest på lokomotivet på lördagkvällen, ska bli så jääkla skoj. Förra året va hur bra som helst så denna kan ju omöjligt bli sämre :D
Och på söndag ska jag och älskling göra en sak.. Och jag säger inget!! Haha.. så nu får ni allt vara lite nyfikna tills jag öppnar min trut igen ;P

ne nu får det vara bra med uppdatering för den här gången :P
Ha en fortsatt bra dag alla sötnosar :)

Grattis Sanna :)

Idag fyller min underbara vän Sanna 23 :) Stoooort grattis!
Och så fick hon en ny kanonfin frisyr idag me.. så jävla fin, hon passade verkligen skitbra i den :) snygging!! :D

Min föredetta kollega Nadja födde även sin efterlängtade dotter idag, eller om det kanske va igår hon kom? :P det återstår att ta reda på :) Stort grattis till dig och Noak me! Är så glad för eran skull :D

Idag ringde förövrigt alarmet kl 06,00. Bara att hoppa in i duschen och sedan sätta på sig ansiktet och bege sig till jobbet på morgonmöte kl 8. mysigt som vanligt! Vi hade en genomgång på en ny behandling på jobbet - Parrafinbad  för händer :) så himla kul och oj så skönt det var!! Rekomenderas starkt :)
Gick efter det runt på Tuna och kikade lite i butiker för att sedan med Dessan bege oss ner på stan för att äta lite och köpa present till Sanna.


På måndag börjar mitt nya liv :P har köpt en Detox-kur från Life så ska köra en helrensning av kroppen ;P avgiftning av njurar bla och bort med massa slaggprodukter som samlats :) ska dricka "skiten" i 20 dagar, 1 liter om dagen och även kombinera med massa massa vatten :) hehe, får väl se hur jag mår under tiden och efteråt ;)  Det ska ju vara dränerande så lär väl springa endel på toa om det fungerar som det ska! Men det återstår att se till nästa vecka :)


Ne, ska nu plocka lite här, Dessan och Sanna med pojkvän kommer över imorn.. Ska mysa lite och eventuellt utgång. Eftersom Sanna bor i Mariefred så erbjöd jag våran lägenhet till förfogande :)

Ha en bra kväll!



 


Stockholm över en dag

Igår var Dessan, Sanna och jag i sthlm. Tanken var ju att shoppa loss ordentligt men så blev inte fallet :P tur va väl det!! 
Det va ju löning igår för Dessan och mej så  vi hade ju pengar men Sanna hade det lite knapert, tråkigt nog.. men det gick ingen nöd på henne endå :) 
Lunchen blev tyvärr på donkan, va så mycket folk överallt...  men mätta blev vi! :) och det är ju huvudsaken..
Det jag skulle titta på va en jättesöt klänning från hm men den fanns inte i min storlek.. inte i dom butikerna vi va i iaf.
blir väl till att beställa från nätet, men ska kolla imorn på stan om dom kanske har den för den fanns inte ute på tunapark.
hehe just ja, jag och Dessan va ju till Jessica på studioett innan vi begav oss :) nya frisyrer har vi me.. eller iaf Dessan, kortkort blev det nu Superfint gumman

Det jag kom hem med:


Nya solisar
sko
Sandaler
sko.
Gympadojjor

Finfin box till mina nagellack

Doft C.H 212 On ice


Tack sötnosar för en toppentrevlig dag :D


Många känslor

nu är jag så arg ledsen och besviken!!!
Har precis sett att lägenheten jag fastnat så för precis har sålts :(
Jag kom väl till insikt alldeles för sent.. men tycker det dock vart dåligt att man inte kunnat se på nätet att det vart budgivning på den :/  SKIT OCKSÅ!!!! jag som var så glad att jag äntligen hittat något billigt och som jag kände att jag skulle trivas med..

Ne nu är min dag totalt förstörd!
Hoppas den jäveln som köpte den inte trivs och att det blev ett felköp! Så det så!

Nu låter jag som en liten barnrumpa, men det kanske jag är innerst inne?!

ska slänga mig i soffan och dra något gammalt över mig.

Hörs!

Inte är det väl påskafton?

Har idag jobbat 10-17.10 på ett nästintill heldött tuna park. Jag förstår inte varför ett köpcentrum måste ha öppet på påskafton egentligen.. Julafton och midsommarafton är ju trots allt stängda :S
Ne, det känns verkligen inte som det vart någon speciell dag faktiskt..

Jag kom hem efter 18, jag och Dessan <3 gick hem från jobbet idag :) sååå fantastiskt väder, är så avis på alla som vart lediga denna dag!! Massa underbar sol som ger en så mycket kraft och ork- man laddar batterierna när solen är framme. Jag blir så himla glad och får så mycket energi så det räcker att tag framöver..

När jag väl vart hemma ett tag tog vi bilen och åkte till Måsta Pizzeria, dom MÅSTE ha stans godaste kebebpizza alltså. Muuummss!


Så nu sitter jag i soffan och är proppmätt och har precis skickat in en intresseanmälan på en lägenhet, den som jag nämnde lite tidigare i ett inlägg. Om den säljs för utgångspriset så betalar vi mindre i månaden än vad vi gör nu och det är endå en 4:a och vi bor ju i en 1:a.. Och om den skulle bli ungefär 100.000:- dyrare blir det kanske 300:- mer än vad vi betalar nu :D Jag är verkligen så sugen på den!!
Läget är väl inte det roligaste men man kan inte vara så kräsen :P Det är ju endå centralt.
Nu väntar vi bara på en visning och känns det bra är det bara att tuta och köra :D wohoo!!!

Behöver jag säga att jag kommer vara världens lyckligaste om det går vägen?! :)


Nej, nu ska jag kika lite möbler!
Hoppas ni alla haft en bra påsk, ni som fått känna av den :)

Jag bara älskar...

Att ha en snarkandes älskling brevid mig i sängen. Det känns så tryggt att veta att han finns här, brevid mig. Nära. Jag kan bli sådär nojig ibland, när man varken hör snark eller andning från H. Inte för att jag tror att han somnar in för gott, utan för att jag känner mig trygg. En trygghet jag bara känner med älskling. Är han tyst och stilla för länge puttar jag till honom :-P Jag vill gärna höra H skramla med något dom dagarna jag ska sova innan honom.. Det gör att jag slappnar av så lätt. :) Det kanske märks att man aldrig bott själv va?! :-P Ne gott folk, nu rasar ögonlocken ner så det är bara att lyda! Natti!

Nytt läge?

Ja, jag och H letar nytt boende. Är så trött på att trängas i en etta!! Det har funkat i snart 2,5 år och nu är det på tiden att söka sig vidare till något större :) Det behövs ju med tanke på att jag har så mycket skit som ligger överallt.. om Håkan skulle få sätta ord på det.. Haha! för mig är det viktiga grejer, men dom måste inte vara framme hela tiden iaf.. hade jag haft mig en liten garderob så hade det vart lätt att stuva undan men nu går det tyvärr inte, alla skrymslen och vrår är upptagna ;P
Håkan va iaf på en visning av en trea på 88kvm idag, (jag jobbade kväll som vanligt och kunde inte följa med :( ) men den dög inte pga att den låg på bottenplan, visst jag håller med, det är inte kul när alla kan kolla in i vårat hem.. inget privat.. men endå.. den va ju så fin, nyrenoverad å allt :)
Har iaf hittat en till lägenhet, även den fräsch (iaf på bilder) men den ligger precis över ett dagis och det är jag inte sugen på kan jag säga!! nej fy fasen! Usch, att det ska vara så svårt att hitta ett relativt billigt och bra boende som inte ligger i slummen, det är inte det lättaste ska jag säga er!

Visst, jag trivs här som bara den men vill ju som sagt bo större :(
Det är hemnet.se som gäller dagligen här hemma.
Om det är någon som har ett förslag på boende eller kanske ska sälja/flytta själv så hör av dig ;)


Jag har förresten vart med och tävlat på Evelinas blogg om en jättejättefin ring idag.
*vill ha* hoppas jag svarat rätt på frågorna och att jag vinner med mitt bidrag :D


Ne ska väl göra mig ordning för sängen nu, så jag orkar upp imorn :)

Natti allesammans

Lancome

Är nu hemma från storstan :) Är galet trött både i kropp och hjärna, hehe. Mycket kanonbra information att ta in, och det var toppenkul :) Träffade två jättesöta tjejer, saknar dom faktiskt.. hehe! Bara att hoppas vi ses på någon annan utbildning. Det var så mycket nytt man lärt sig och det är bara att hoppas på att man kommer ihåg allt imorrn :P
Tänkte sätta mig ner nu och skriva ihop lite bra säljargument och ta med till jobbet så alla får ta del i det :)

Fick även väldigt fina produkter med hem att fylla badrumsskåpet med :)



Natti

RSS 2.0