Michael Jackson död

Vilken jäkla chock jag fick nu när jag läste på texttv att MJ hittats livlös i sitt hem och upplivningsförsöken misslyckats. En legend har gått ur tiden.. Om detta nu stämmer återstår att se!

Värme!!

ja det får förklara senaste dagarna. shit va varmt det blev helt plötsligt :P men inte ska man klaga iaf, det är ju detta som man väntat på hela våren/sommaren :D

dagen har inte gett speciellt mycket, lite städ och plock och tvätt här hemma.. visserligen väl behövligt men ack så tråkigt!! :P och varmt i denna skitlägenhet som e runt 30 grader nu på sommaren.. nästan så man kvävs av denna stillastående luft.. Usch!

igår va jag med sötaste Dessan på djurgårn och solade, och så dum som man e så har man me sig solskydd men använder det ej, haha, så nu har man röda och lite ömma axlar/rygg ;) men det lägger sig nog tills det är dags för Grekland :D behöver jag säga att jag längtar??! ;P
och bra e de att man har brorsor som vill hålla koll på lägenheten när man e borta, dvs vattna blommor och spela wii.. och inte va det mitt förslag, utan brorsan kom med det alldeles själv ;P konstigt......?? haha!

ne tror jag ska ha lite blogguppehåll nu ett tag, har bloggtorka i värmen och ganska mycket att stå i nu innan resan å allt.

jag önskar alla mina fina vänner underbara sommardagar tills vi ses nästa gång  :)

Kraaaamar

Lösenord kanske??

Ne jag ska nog göra denna blogg lösen-skyddad nu framöver... så den som vill ha mitt lösen för skriva en kommentar så fixar jag det :)

så till helgen har ni på er!!! :P

Funderingar som jag har

Den senaste tiden har jag funderat mycket på livet i stort.
Man ska aldrig ta något eller någon förgivet här i livet, vi kan alla förlora någon vi älskar över en natt.
Och de e först då många verkligen inser vad man förlorat, dessvärre!!

Min första tanke e med hur en familj kan splittras bara sådär, en kompis till mig har massa strul med en syster som vrider och vänder på allt och får henne att känna sig som svarta fåret vilket e jävla tråkigt för alla familjemedlemmar. Att man inte kan se vad man själv fått och glädjas åt någon annan, framförallt sin syster.. så himla tråkigt och själviskt, då hon senare garanterat kommer inse sin förlust av familj :/

Och då kan jag bara inte sluta tänka på hur min familj har gått isär det senaste året.. förra året förlorade jag både min gammelmormor och farfar och det tog fruktansvärt hårt på mig. och att man i samma veva förlorar sin farbror, som visserligen e kvar i livet, som alltid funnits med sen man föddes känns också surt..
Jag vet att det hänt mycket detta år, som jag inte tänker ta upp här med tanke på respekt för min familj/släkt som kanske läser detta, men om man kunde göra något ogjort så kan jag tala för alla att vi vill börja om från början med allt detta, och visa alla den respekt man förtjänar, för alla förtjänar enormt mycket. Jag har dessutom inte bara förlorat en farbror, utan jag har förlorat en kusin också, och det känns förjävligt ska ni veta!
det mest tragiska är att när någon frågar om min släkt så säger jag bara att jag har två kusiner när jag i själva verket har tre!! nu när jag tänker efter så mår jag faktiskt riktigt dåligt pga detta då det inte är något som lilltösen kan rå för :( har ju bara träffat henne 2 gånger, och det blir kanske under en period på 1,5 timme eller något om man slår ihop tiden. Så jävla skittrist!!!
Jag vill ha tillbaka er i mitt liv, whatever it takes!
Kan man inte bara glömma allt gnabb som vart och försöka igen, för det skulle vara så kul. det känns verkligen som om min familj/släkt har gått isär. Jag har inte vart med från början så jag vet inte vad denna osämja utspelar sig på så egentligen ska jag väl inte lägga mig i, men det e trots allt min familj det handlar om, så det e klart jag bryr mig.

Det e ju tur att man då har H och dessa underbara vänner som jag har, som alltid finns vid ens sida och alltid ställer upp, oavsett vad! Ingen nämnd, ingen glömd :) Ni är guld värda! <3



Det som jag ville ha sagt med detta e att man verkligen ska ta vara på all tid man har här i livet, omge dig med dom som betyder något för dig idag. Och skapa inte osämja bland dom som visar och ger kärlek för det kommer en dag då du behöver prata eller bara ha en kram, men då e de försent..


/Elli

Midsommarbildernas talan


Farmor och jag i full gång


....


Det blev endel snapsar


Brorsor och morfar


Per, mamma och pappa <3


Fina kusiner och farbrors fru helene :) Fina ni!!


Syskonkärlek <3


Blivande vimmelfotograf? :P


Kamerans ägare som alltid e seriös på bild... NOT!


Älskade farmor <3


Farbror Per visar sin rätta sida ;P


Lite kubbspel hann vi med mellan skurarna




Pappa och farbror :)


Morfar tjatade om att få bli upplagd här så här kommer han :P Söta kusinen ida kom oxå med på ett hörn :)


Bara för de så kommer han här igen, med mina fina brorsor.


;)

Ja, men nu får det allt räcka med bilder. jag har väl närmare 200 st, så det tar allt för lång tid att lägga upp dom och jag tror inte att ni som läser detta e så intresserade av att se så många bilder ens :P
men detta va iaf dom som blev bättre än andra :) 

Hoppas ni alla har haft en trevligt midsommar :)

Lugn, det kommer

en uppdatering från midsommarafton senare! :P måste kika igenom alla bilder som finns på diverse kameror å så :)

dock regnade det hela dagen så inte så mycket utelekar som jag hade hoppats på.

ska nu åka till coop och sedan ska vi besöka familjen Wallman, mamma och pappa e dock på kryssning så det blir grillkväll i solen med H och brorsor :) mysigt!


älskade Sanna och Dessan, saknar er!!!! <3

Kvällen

på nybron blev verkligen toppen. Jag mötte upp dessan, pontus, maria och lilla nelia vid kvart i 7 och sedan begav vi oss till ovannämnda plats och åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord. Lilla familjen begav sig hemåt vid 9 ? så jag och dessegumman satt kvar till halv elva och pratade om så mycket. Behöver inte gå in på vad,;-) men vad jag älskar dig gumman! <3 det måste vi bara göra om!

Underbara sol, du är efterlängtad!

idag har solen visat sig och det har vart underbart :)

va ju uppe tidigt då det var morgonmöte idag! det är så jäkla mysigt att träffas hela kicks-ligan och mysa å så.. Det blir väl ett och annat allvarligt ämne ang arbetet oxå då men det är ju så det e på alla ställen så! men vi har det allt bra vi kicksare på tuna! :)

Efter mötet åkte jag hem och la mig i sängen en stund, va så trött efter ca 5 timmars sömn.
Dessan messade mig lite senare om att jag skulle komma ner på stan för hon strosade runt med Sanna och Maria  som hade sina underbara ungar med sig :P
vi satte oss och tog en latte och bara njöt i solen :) men blir så glad så det e inte klokt!!! :D
Jag passade även på all slinka in till polisen och hämta mitt pass.. kan ju säga som så att det e tur att man inte behöver använda det oftare för bilden va väl inte den bästa :P haha

när jag kom hem låg en lapp innanför dörren där det stog att mina linser som jag klickade hem i förrgår fanns att hämta ut.. så det var bara att sätta på sig skor igen och traska iväg till sveaplan :)

skojar inte att det va svårt att sätta i dom :P vägrade lossna från fingret, men när älskling väl kom hem så förklarade han hur jag skulle titta och göra och då gick det på en gång :) tack hjärtat!

nu ska jag lägga mig i soffan och glo lite på tv och vid halv sju ska jag möta upp Dessan vid cafe Sylvia och så ska vi gå till Nybron där det vankas Grillbuffé! MUMS!!




Bjuder på en liten halvkass bild på min nya ögonfärg. Är dock lite rödögd fortfarande :P



Köpte även denna för 50 pix :) så söt så!

Nu ska jag ha en mysig kväll och önskar er läsare det samma!

Får/lamm

Ja, nu måste jag börja räkna dom så jag somnar snart. Att man aldrig kan somna när man måste är för mig ett stort frågetecken. Är inte det minsta trött och klockan 6 ska jag upp. Kämpigt! Ne, fåren/lammen va det ja! FÅR FÅR FÅR? NEJ, FÅR FÅR INTE FÅR. FÅR FÅR LAMM

Härliga vecka :)

jag kan inte fatta det.. jobbar bara onsdag och torsdag denna vecka, sen e det semester!! och oj vad det ska firas på midsommar :)
snälla Dessan jobbar min söndag, så jag får tre dagar längre semester pga att jag skulle vara ledig fredag och lördag :)
sötnosa!!

dagen har spenderats hemma hos Sara :) började med att mötas på ica och införskaffa dagens lunch som blev tacos :) MUMS och sedan begav vi oss hem till henne för lite prat och prat och prat :) så trevligt så!!
Sara, som sparat undan pengar nu ett tag hade fått ihop till ett Nintendo Wii som hon velat ha sååå länge, ville att vi skulle åka och köpa det, men när vi väl kom till butiken så fick hon kalla fötter så det bidde inget Wii :/ vi kom istället hem med varsitt par skor :) och även en liten kasse från systemet. mycket trevligt!!
och hon gjorde en superdupergod rabarber och jordgubbspaj som vi smällde i oss :P 
och jag glömde dessvärre ta recept på den :( men det får jag göra nästa gång jag träffar henne :D

nu sängdags, ska upp tidigt imorn då vi har morgonmöte på jobbet.

och Sanna om du läser detta imorn innan mötet så får du gärna höra av dig för jag och Dessan åker jättegärna med dig, om du har bilen vill säga :)

//Elli

Kreta, here we comes!!

yes.
resan är bokad, och jag kan inte beskriva hur jäkla bra det känns att äntligen ha bestämt oss för att åka iväg.
och så himla kul vi ska ha det.. mysfaktor hög!
den 28 juni bär det av :)

ville bara säga det :P

ska nu slänga mig i ett bad tror jag, och drömma mig bort till varmare platser...

Ha en fin fredagskväll!

Pass

är fixade och efter klockan 16 när älskling slutat beger jag mig ner till stan så ska vi kolla lite resor :D
JIIIIIPPPPPIII!!



sitter just nu och lyssnar på Damien Rice och äter nachochips :P blev lite hungrig eftersom jag inte ätit frukost än..



Ha en trevlig dag sötnosar

Ikea!

idag bär det av till Ikea med mina sötnosar :) ska bli så mysigt och att Jonathan följer med skadar absolut inte ;P haha! lilla sötskrutten!

nu sminka mig och fixa håret.. sanna kommer om ca 30 minuter :)



Ha en bra dag i regnrusket :P

Just ja...

Det man inte har i huvudet får man ha i fingrarna! :-S Träffade ju även elin på kvällen! Gick hem till henne och snackade lite skit och sjöng kareoke. Trevligt! NU sova! :-)

Ledig onsdag

Idag har jag slängt runt på stan i princip hela dagen. Träffade sanna och jonathan runt 12 och sen bar det iväg till polisen för att fixa pass :-) efter det begav vi oss och åt. Strosade runt lite på stan och lämnade in en engångskamera på framkallning som jag hittade igår, som visade sig innehålla semesterbilder från 2007 :-P vi hittade en ny liten boutiqe här i stan.. Hade massa kul grejer, vintage och secondhand.. Dom har endast märkeskläder så det är jättekul att det finns något sådant här i stan. Man kan verkligen fynda! Och det va det jag gjorde! denna söta väska måste vara årets kap!! 15 spänn gick den sötnosen på! ;-) Nu sova! Ska upp tidigt imorn då sanna kommer förbi här vid 10 och vi beger oss till ikea, vi hämtar självklart upp dessan innan vi åker :-P får se om lillkillen följer med. Han e för söt och go den grabben!

.

KÄRLEK

Galen helg

tror det räcker att vara kortfattad då jag själv inte har någon aning om vad som hände eller HUR det kunde slå till så jävligt i lördags :S


jag har iaf nu lagat färdigt väldigt sen middag, det blev stuvade makaroner och falukorv, för jag tycker, trots föregående inlägg, om falukorv.. men visst e de så att det inte är samma sak me de som "vanlig" korv ;P och inte nog med att älskling fick en stor portion med mat, som han förövrigt tyckte smakade bra tacktack, så tog han precis två mackor med Håll i er parmaskinka och marmelad på.. H har en viss LITEN tendens att blanda många konstiga grejer och stoppa i munnen som föda, som en annan bara skulle kräkas på!! HAN E HÄRLIG MIN KILLE!!! :)

just ja!! igår va jag till deep cuts och la till min text på ryggen :)
jag va så nervös att det skulle göra svinont just för att det va längs ryggraden jag skulle ha den, men tji fick jag!!!
Haha, det va så jävla skönt :D:D kändes som någon kliade mig på ryggen och det e bland det bästa jag vet i hela världen!!


och på tal om hela världen.. jag och älskling ändrar kanske våra semesterplaner från Norgevistelse/västkusten, så drar va eventuellt till Mallorca :D skitkul då jag ALDRIG varit utomlands, för inte kan man räkna med att Norge,Finland och Danmark tillhör just utlandet när man talar om utlandet! de e ju grannländer så jag ska nog börja säga att jag inte varit utomlands utan grannlands :P

vet ni förresten om det går att fixa ett pass på två veckor??!
jag ska iaf förbi polisen imorn och kolla upp det :) och om det går så bokar vi resa imorn :D


Skattepengarna kom in på kontot idag, så jäkla skönt men la undan dom till semester, och en värdig lunch på stan imorn, eventuellt!

Ne ska fixa ordning mig för sängen nu men förhoppningsvis skriver jag lite imorn me :)

Nattinatti sweethearts

korv??

jag tror jag börjar förstå Dessans åsikt om korv... illamående är det enda ordet som förklarar hur jag känner just nu.
uäääkk!! H tittar med stora ögon på "så funkar det" på discovery då dom visar hur man tillverkar korv...
och jag undviker tvn kan jag lova er!





//en illamående Elli

Äntligen fredag!!

japp, underbara fredag :)

och den kommer spenderas på allra bästa sätt.
ska snart hoppa in i duschen, kanske ska äta lite frukost oxå... hmm, vi får se..

från nu och till slutet av nästa vecka så pågår Eskilstunas 350-års jubilerande, så det händer massa saker här i stan.. i princip varje dag :)

kvällen kommer spenderas på stan, strömsholmen, där det e rixfm-festival  klockan 19 :P hehe..
Dessan,Elin,Sara jag (och kanske Sanna om hon är hemma i stan och har möjlighet till barnvakt) ska ner och bara mysa lite allihop :D
Och klockan 23 är det dags för Pain of Salvation på torget!! haha, jag har hört att dom ska vara bra ^^ ;)
skämt å sido, men dom e bra, har hört någon låt med dom iaf :)
det ultimata framträdandet/konserten som skulle kunna fixats till dessa dagar vore ju om KENT spelat :D
Underbara Kent!



Ha en skön fredag som jag hoppas blir utan regnskurar och blåst!

drömmer vidare...

har hittat nytt boende men tror dessvärre det kommer bli satans dyrt :/
men jag ska iaf leva ett par dagar med glädjen att veta att det fortfarande e till salu :D


HAHA! nattis gott folk

Torsdag morgon

uppe tidigt idag, 7,30 vaknade jag av att någon ringde på hemtelefonen, självklart va det något nummer man inte kände igen... samma visa igår, jag förstår inte att alla ringer fel hela tiden!! det är läkarmottagning hit, tandläkare dit. Förr var det alltid någon muhammed-schalla-schalla men inte lika ofta nu längre.. vi har väl för lätt nummer antar jag eller något som råkar vara likt precis alla andra nummer ;P

jobbar idag, 12-19,45 och detta e min sista dag som jag jobbar med chefen :( hon går ju på havandeskapsgrej nu nästa vecka, och det behöver hon kan jag lova.. blivit ordinerad VILA av läkarn så nu e det de som gäller för henne :)


ne, om man ska ta på sig lite kläder och slänga på sig lite makeup så man vaknar till liv, för som jag nämnde i förra inlägget så kan jag inte bara lägga mig i sängen och sova, utan jag måste hålla på med något.. Så, det resulterade i att CSI rullade på tvn och bloggläsning i mobilen, så jag somnade väl inte förrns vid 02 tror jag :P haha

Får ju verkligen skylla mig själv!!

:)

Hittade även denna på nätet från i fredags :) kvaliteten e inte den bästa men det får gå endå :P


Elli, Dessan och Parkman aka Karin ;)

Tagit igen

såå, nu kanske jag kommer igång lite med bloggandet igen... blev iaf en kort sammanfatting från ca en vecka tillbaka :P

idag har jag vart ledig, vaknade väldigt sent.. 11,10 ungefär skäms
Mötte upp Dessan vid Deep cuts för att diskutera våra blivande tatueringar, även pris.. haha gumman, vilken jävla bra framförhållning vi har!! NOT! kontot typ helt rensat och endå ska man lägga ut 500:- på tatuering :S man e bra korkad ibland :P men vill man ha något helt färdigt och inte halvklart så blir det så! väntar nog med andra motivet tills lönen når kontot igen, känns bäst så! bara jag får klart ryggen så e jag nöjd :)

Sara ringde när jag stog och fixade med maten, blev vegetarisk lasagne idag :)
snackade lite skit och bestämde oss sedan för att åka och sola.. skööööönt!


Min underbara sambo som tar fram mobilen i alla lägen och fotar :)
matlagning pågår!



nu ska jag sova, men känner jag mig själv så lägger jag mig och kikar på tv och läser lite bloggar från mobilen ist :P

Måndag 1/6

Redan juni månad och underbart väder så passade på att bege mig till Wallmans så jag kunde få lite sol på mig :)
Låg ute i solen ett bra tag men vet inte om man fått så mycket färg direkt.. men har iaf ett litet riktigt fult sträck efter bikinin på brösten HAHA!! men det e inte hela världen :P 

märker även att ju äldre jag blir desto viktigare tycker jag att det e med solskydd :) Duktig flicka

Söndag 31/5

Vi va idag bjudna av farmor <3 till pilkrog på lite mat :) så trevligt att träffa den lilla släkt man har :) Farbror Lars kom ensam med Tindra dock, Johanna hade fått förhinder vilket va tråkigt, hade velat träffa henne... vet inte om jag e den enda som försöker se henne med positiva ögon :/ om man ger henne en chans tror jag att hon öppnar sig och att man kanske kan ses lite oftare, skulle vara så kul för mitt första intryck av henne (har bara träffat henne två gånger och det va när farfar gick bort) var positivt, tyckte hon verkade jättesnäll och trevlig iaf och att hon sedan bara e några år äldre än mig gör att det skulle vara ännu roligare att umgås :)

Människan fungerar ju så att möts man med respekt så visar man respekt inför andra!!


 


Lördag 30/5

Jobbade även idag, 12-16 och det räckte gott och väl, vädret va ju helt underbart så på lunchen köpte jag och Dessan varsin pizza och hade picknick ute på en gräsplätt :P myspys!

När jag kommit hem cyklade jag till Wallmans dit även H kom lite senare :)  Kvällen bestod av grillning och kortspel, så himla trevligt!


Bror Linus och jag

Bror Emil

Mamma och jag med korten i högsta hugg :P

Hjärtat <3

Detta roade sig min kära far med, sätta
kottar på vår bil :P

Vääääldigt sen upptadering

det kan man verkligen kalla detta!! och jag kan inte ens skylla på bra väder och att det e därför man inte haft tid till datorn, men jag vet inte.. USCH!! dålig stil av mig :(

men jag börjar med fredagen den 29/5 :)

Jobbade till 19,45 och blev sedan upphämtad på jobbet av Anna och färden gick till Dessan och sedan vidare till Lokomotivet där Fat Joe skulle uppträda, och Nej, jag har ingen som helst aning om vem fasen det e :P haha!
Vi skulle arbeta där på kvällen så mötte upp Karin och sedan traskade vi in.. Anna skulle sitta i kassan medans jag Karin och Dessan skulle dela ut lite doftprov å så :) Karin agerade Parkman ;) haha, skönare människa får man leta efter :)




Parkman Aka Karin och Dessan


Egobild från i fredags

RSS 2.0