**

hade tänkt lägga upp lite bilder från girls night out men kom på att jag satt vid fel dator.. :/
aja får bli på söndag när jag e ledig ist :)

Imorrn är det brudmake som gäller på jobbet :) sanna fick ta tärnan... Yeeey! :P
efter jobbet bär det av till malmköping på marknad med Sara :) får inte glömma ta ut pengar påminner mig själv!!!

Dess. du måste koppla av när du väl e ledig.. blir så orolig med allt som händer med dig nu... och att du ska dricka vin och slå klackarna i taket ikväll gör inte saken bättre.. ska slå dig en signal nu så jag vet om du lever!!

Det kommer kanske inte vara du som tar kål honom, utan han som gör det med dig...


nu, sängen :D

Gonatt alla nattsuddare

Girls night out

.. ja sådär ungefär 5 dagar i efterhand :P hehe
Fredagskvällen blev kanoners!! Dess, Sanna, Elin och Sara kom över på kvällen och cider efter cider dracks upp. Sjöng lite Lips på krysslådan och hade allmänt skoj.. det mest sjuka va att vi allihopa blev kanonfulla, hur det nu hade kunnat bli så vet jag inte, eftersom ingen av oss drack speciellt mycket. Ne, gaaalen kväll det där!
Inte nog med att man va bakis och mådde som jag vet inte vad, så va det bara att pallra sig upp ur sängen när alarmet tjöt vid 8,30 och glatt sätta sig på cykeln som siktade mot jobbet :) men glad e ju jag för det! det gick att jobba, konstigt nog, men tröttheten blev mer och mer påtaglig ju mer klockan blev. klockan 17 fick jag och Dess ÄNTLIGEN cykla hemåt.

jag loooovar att bilder kommer ut, när jag fått alla från gummornas kameror :) mina bilder blev dock inte bra så.. :P

Ne nu ska jag ta fram dammsugarn och vara duktig :D
Hejjjahejjjja!

Städkärring

O fy farao vad jag e slut i kroppen! har städat hela förbannade kvällen och blev väl klar strax efter 12.. men dammsugning och lite småplock kvar som jag överlämnar till morgondagen.

Elin kom över, bjöd på jordgubbar och glass och hon hjälpte till, kan inte förklara hur jävla tacksam jag är för hjälpen!!!
Tack tack tack gumman!!
Tur e väl det att hon tycker det e kul att städa, måste vara en av få som har den inställningen :P

Om H inte blir glad av att komma hem på söndag vet jag inte vart jag tar vägen!  
Nu saknas bara en H och en ny, stor och fin lägenhet :)



Imorrn kommer tjejerna över och det blir en girls night out :) massa mys :D

Nu: sängen!!!

Usch!

När jag och älsk va å handlade stötte jag på en gammal klasskompis.. Jag träffade henne för säkert 3-4 månader sedan och allt va bara bra.. Hon skulle ha barn med sin kille och idag kom dom gåendes, hand i hand, utan barnvagn.
Jag frågade såklart om allt var bra, så som man brukar göra, och hon sa väl att allt va okej. Jag frågade lite fint om hur det va med barnet och hon bara skakade på huvudet och berättade att hon fått havandeskapsförgiftning i 7:de månaden och att bebisen inte klarade sig.
Usch, då visste jag verkligen inte hur jag skulle reagera, visste inte vad jag skulle säga och allt kändes så konstigt.
Hon fick en kram och några vänliga ord, och hon sa att dom försöker igen, för dom ger sig inte förrns dom har bebisen i deras armar. Och att dom endå försöker leva sitt liv och inte bara skita i allt tycker jag är så starkt!

Jag är verkligen riktigt ledsen för hennes (och killens) skull!! Detta ska bara INTE hända. det ska verkligen inte göra det!

Inte undra på att man e skitnervös för att skaffa barn, så himla mycket som kan hända på vägen innan det e dags för en förlossning.. och så mycket som kan hända då. ne man ska väl inte tänka så mycket, då vågar man väl aldrig försöka.

ne, jag e verkligen jätteledsen för alla som förlorar sina barn, både när dom ligger i magen och om dom dör senare i livet.

Man ska inte överleva sina barn!!!

Nu e den min :)



Min fina bok :)

Dess

Jag måste åka iväg med dig hjärtat!! Komma bort från allt och bara vara... i solen och dricka gooooda drinkar :)



Solen har kommit för att stanna..?

shit vilket underbart varmt väder det är ute :) drömmer mig tillbaka till Kreta

såväl, löning idag och fick en betydligt mycket bättre lön än jag trodde jag skulle få, bara tacka och vara glad med andra ord :)
Ska ner på stan och ha date med världens underbaraste Dess och hennes söta Elin :) men det blir inte förrns efter 16 då Dess slutar. Jag har spanat in en bok, Skönhetsbibeln, som idag äntligen blir min :D

jag hade tänkt springa ner på stan och lägga mig på strömsholmen men kom på att det faktiskt inte alls e kul att ligga ute i solen ensam :( och inte finns det någon vän och fråga heller då alla jobbar eller e bortresta.

jaja, ska väl iaf försöka hitta något passande att ha på mig då man e van att pälsa på sig vilket skit som helst då man ska till jobbet och endå inte har det på sig där... Hmm..

Ne, ha det bra i solen allesammans 


  
   

Saknar såååå mycket

0

Jag har verkligen NOLL insperation till detta längre..

Får se när jag får ork/insperation/tid osv till att skriva.



Ha det bra allesammans :)

RSS 2.0