Sthlm, Lancomekurs

Japp allesammans, imorrn drar jag till huvudstaden :) Ska på Lancomekurs i två dagar.. ska bli så kul!
Tåget går antingen 7:15 eller 7:55, får se hur jag gör, om jag vill stressa i sthlm eller om jag vill göra det här hemma. Lutar iaf åt det tidigare nämnda så jag hinner irra runt i Sthlm tillräckligt :P
Jag blir alltid lika nervös, eller inte nervös men rädd för att något ska hända så jag inte kommer i tid å så.. hehe, men allt som oftast brukar det gå bra så det är nog inget att oroa sig för :)
Blir även en hotellvistelse för mig, senast jag va på kurs fick jag pendla i två dagar och det va inte skoj inte så ska bli skönt att få sova lite längre denna gång :P

Jag lovar att upptadera er här när jag kommer hem igen!

Nu ska jag packa ner det sista, det som jag kan vara utan till imorn och sen lägga mig så jag e på topp :D
Woohoo!


Puss

Helgen i bilder får det bli denna gång

Lugna fredag:

Elin & Sanna  Söta rara Dessan  Me

Alkoholen flödar på lördag:

  
      
 
 


Det finns massa fler bilder i Saras kamera som jag väntar på, får se om några fler kommer upp när jag fått dom..


Haha

Ja om detta nu skulle, MOT ALL FÖRMODAN, stämma så skulle jag vara världens lyckligaste :D


Jag var bara lite nyfiken på deklarationen så tänkte kolla på nätet.. Eftersom jag fick en sån smäll förra året på 5.200 kronor så är man ju bra nyfiken, och när man då möts av denna syn så kan man inte göra annat än le.. Skratta kanske :P

Deklaration


Nivea-kurs

06.00 ringde alarmet på mobilen, bara att dra sig upp ut sängen, vilket inte brukar vara det lättaste... Vi hade nämligen en liten kurs nere på Kicksan i city.. Nivea va det som höll i den :)
Alltid är det lika intressant och trevligt med såna små kurser, dels för att dom e väldigt givande och dels för att man brukar få med sig någon/några produkter hem.. Som alltid gör att det känns som en liten mini-julafton :)
Snacka om att jag blev överraskad när jag fick en påse i handen.. Haha, den var så tung :P
Här nedan är innehållet :
1 ansiktisvatten  1 dagcreme 1 läppglans 1 mascara 1 duschcreme 1 deospray 1 bodylotion 2 silhouette gel
 2 småburkar med dagcreme 1 solcreme + aftersun + läppsyl med solskydd




Nivea-kurs

Man tackar man tackar :D




I måndags var jag för övrigt till Jessica (Studioett) och fixade slingor i håret :) blev sååå fint! Tacktacktack :)


Före bilder:

    


Efter bilder:

     



Saknar dock mitt mörka fina hår, men är nöjd med det ljusa resultatet, nu när det äntligen blev okej :D

Vad tycker du? :)


Kraam

3 År & 6 Månader...

..så länge sen är det jag och älskling blev vi <3



                                                 Kärlek              Elli & Håkan
Love // Elli

Kortspel och Tindra

Lite dålig uppdatering kanske men har inte haft någon speciell lust att uppdatera faktiskt :P
Har under de senaste dagarna hållt på med mitt hår.. Fan, det är helt förstört.. hahah, så går det när man ska exprimentera själv :S Men har bokat tid hos Jessica på Studioett så hon får fixa till det på måndag!
Så nu är jag iaf blond igen, saknar dock mitt mörka men vi går ju trots allt mot ljusare tider och då måste man ju vara ljus :)

Idag har jag vart ledig så jag och brorsorna åkte till farmor för lite kortspel. Så trevligt så! :)
Och så fick jag ÄNTLIGEN träffa min lillkusin Tindra <3 Så sjukt söt hon var! Man såg iaf att hon var en Wallman :P
Lillskruttan! man blir ju sugen på en egen liten faktiskt.. man blir/är ju gammal!! *gulp* Haha, kom å tänka på att när mamma var i min ålder så va hon gravid med tredje barnet!! Så jag ligger låångt efter!
Jag känner att det börjar bli dax snart iaf, tänker på bebis varje dag nu ju.. vet inte om det är för att det är många man känner som har fått/är gravida eller om det verkligen är så att en annan börjar bli mogen för bebis. Men det skulle vara bra underbart :)
Vad säger du Dessan?! är det inte våran tur nästa år va? Vi kan som sagt inte bryta trenden på jobbet med två bebisar per år!! :P Och Ronny kan vi ju inte räkna med ;P


Ska nu kika på film, får se vad det blir, men någon tjejig tror jag iaf, får passa på nu när älskling inte är hemma :D

Hejs!

Helgens händelser

Jag va ledig heela helgen.. Så rackarns skönt!! :)
Hade bjudit över min familj på mat i lördags, blev fläskfilé med potatisgratäng, så gott så! När klockan började närma sig sex blev det lite stressigt, Håkan skulle ut till K-rauta på personalfest och jag skulle på fest hos Dessans kompis Elin, som kom hem från Thailand på eftermiddagn/kvällen någon gång :) i alla fall så ringde jag Dessan och hörde med henne när,var och hur vi skulle ses å så.. vi bestämde träff vid sveaplan runt halv..... Mmm, men halv vadå? *skrattar* Så jag stog och väntade men ingen Dess så långt ögat kunde nå, slängde iväg ett mess.. Fick då till svars "va nu? Halv åtta?"  Haha, kom då på att vi missuppfattat varandra.. Jag tänkte att vi skulle ses halv sju och hon halv åtta.. Tokigt det kan bli ibland! :S Men jag traskade glatt hem till henne :)
Men medans jag väntade vid sveaplan mottog jag ett mess från ingen mindre än Sanna :D kan inte beskriva hur glad jag blev. Hon skrev att hon var barnlös ikväll och hade läst här att jag skulle på fest så hon hade planer på att åka till E-tuna!! Woohoo!
Åhh gud va kul det va att träffa dig igen stumpelumpan! Och lika fin som vanligt var du me :D
Efter lite skitsnack och drickandes hos en kanontrött Elin *stackars* så begav vi oss ner på stan för att svänga våra lurviga :) Blev Harrys och schlagergolvet. Riktigt kul verkligen!! Sanna beställde dricka så hon hade en öl i varje hand, sötnöta där :) men jag håller med, jobbigt att stå i baren och aldrig få beställa ju!
När jag skulle bege mig hemåt vid halv två med älsklingen skulle jag besöka toan innan jag hämtade jackan så stötte jag ihop med Camilla..Det var inte igår inte! Kul att se dig gumman!! :)
Både Dessan och Sanna hade blivit lagom kalasiga... Slänger upp bild längre ner ;) Ni e roliga ni två. <3<3


Söndagen tillbringades hemma hos farmor, bjöd på fika å så. alltid lika trevligt!
Det var ju kanonväder verkligen.. fanns inget annat alternativ för mig... Jag skulle ta en promenad, vare sig jag skulle gå själv eller ej. Men jag fick faktiskt sällskap av båda mamma och Linus :) älskling, pappa och Emil tog bilen, era latmaskar ;P

Lördag

 



 

En bra helg :)

Uppdatering om helgens bravader kommer när jag fått lite bilder av Dessan :)

Ha en bra dag så länge

Grattis älsklingen

Just det, min sambo fyllde ju igår.. Nu är älskling gammal.... :P  Hela 29år.
Jag upplever alltid att alla andra blir äldre men vafan.. Jag måste ju automatiskt oxå bli det då..
Usch, 24 i höst.. Jag ska försöka stoppa tiden tror jag...
Jag hade förresten en kund inne igår och han trodde att jag var 18!!!!!!! Men hallå! verkligen INTE!
Ne fy för fan, evigt ung ja, men inte 18 för tusan!


Grattis grattis på din dag hjärteälskling! <3<3



;)



Shopping

Pengar in på kontot idag :) NIICE! Känner jag mig själv så kommer det spenderas en hel del idag.. Men det är även nödvändiga ting som ska inhandlas.. Blandannat lakan och korgar till hyllan i badrummet :)
Jag och Dessan ska luncha idag, och efter det blir de att rulla pengar ;)
Att pengar betyder så mycket för individen och kan göra en så glad.... Det är konstigt, när det finns så mycket här i livet som betyder mycket mer än så.. Men å andra sidan tror jag att man lite för ofta tar andra människor/ting för givet. Att dom alltid finns där, men när dom i själva verket kan försvinna ur ens liv när som egentligen.. Pengar är lite tvärt om faktiskt, man vågar inte ta det för givet att man alltid kommer ha det..
Men visst är det ett behov människan har skapat, att man ska handla någonting när pengarna nått kontot. Man blir nästan som en gam. Och har svårt att spara.. :S 
Aja, men man ska ju iaf få unna sig saker som man vill ha/behöver iallafall :) Helt klart!


Dessan messade nyss, hon tar med sig kollektivet på lunch idag :D myspys!!

Måste börja fixa ordning mig nu.. dusch och frukost här näst.

Uppdaterar kanske senare om jag hittat något kul på stan. :P

Ha en toppenbra dag

Solat idag

Är precis hemkommen från open sun.. :-) kanonskönt som vanligt! Idag jobbade jag på kicks i city, gick ju bra även fast det var länge sen sist.. Serpil konstaterade att det var sommaren 07.. Då hon började sin karriär på kicks :-P Hehe! Nu blir det nog sängen.. najsigaste solariet i stan!

10 mars

Nu sitter man här igen. Trött som vanligt! Idag har jag jobbat hela dagen, och imorn jobbar jag för omväxlingsskull nere i citybutiken. Hoppas det går bra, var ju trots allt 1,5 år sen sist.. Om inte mer :) jobbar bara 12-17 som tur är.. Hehe! Helgen är så gott som planerad redan :-D yey! Fredagen blir lugn med lite mys med älsklingen, vi har för en gångs skull en hel kväll tillsammans, och båda är lediga i helgen.. Toppen! På lördag kommer min familj över så då bjuder vi på mat.. Älsklingen min blir nämligen 29 år på torsdag så det blir nog lite paketöppning tror jag :-) På kvällen ska älskling på personalfest och då passar jag på att umgås med bästaste Dessa och hennes söta vän Elin som kommer hem från semester... Inte lite avis man är! Planerna är att förtära lite alkohol och sedan utgång :-D var så länge sen sist så det ska bli trevligt. Nej ni allesammans, nu ska jag inta sängläge! NATTI

Sängblogg

Tänkte försöka mig på ett litet inlägg från mobilen igen.. Gick ju inte så värst bra sist... :-S bara jag inte trycker på fel knapp så ska det nog gå :-P Så nu ligger man i sängen med en sussande älskling brevid sig, LA inc slutade nyss så ska väl sova jag med. Jobbar imorn, 10-16 fick det bli för Karin ville gärna börja senare, hon ska åka till sina föräldrar på måndag och ville hinna packa å så. Självklart ställer jag upp ju :-) Efter jobbet kommer Sara och hämtar mig så åker vi å handlar lite mat för kvällen. Det blir nog lite vin och eventuellt sangria om jag kommer ifrån jobbet en stund så jag kan besöka systemet :-) Ne nu ska jag sova så jag kommer upp imorn! Natti!

Blondie


Kan inte säga mer än att jag saknar mitt blonda hår.. Jättemycket :(

blond
Bild tagen för ca 3,5 år sedan

5/3

05,50 ringde alarmet på mobilen.. *gäääsp* Men bara att dra sig upp, började kl 8 idag. Det var lite att göra på jobbet nu när det var nya kampanjer som skulle upp. Men det gick bra :) Dagen har gått kanonfort!! Så skönt så :P
Klockan 16 slutade jag, och även min älskling. Vi åkte hem och Jenny kom över. Vi hade bestämt att jag skulle sätta dit tippar på henne idag.. Satt väl i dryga 3 timmar tror jag :P hehe, det tar sin lilla tid *ler*
Men hon blev jättenöjd och det är huvudsaken :D Jag tycker det är så kul med massa pillergöra med stenar och annat tjaffs som jag gärna sätter på naglarna Hihi

Så nu sitter jag här och ska väl snart fixa ordning mig för sängen.. är lagom trött så sängen lockar, speciellt när älskling ligger där redan ;)


Jennys naglar
 Lite wierd bild men man ser iaf resultatet av kvällens fix :)


Natti allesammans

Dåligt med tvätt idag

Tror ni inte att jag missar min tvättid idag eller??! snacka om förvirrad. Fick för mig att jag skulle tvätta vid kl 16 och inte 14 som jag skrev typ 2 timmar innan här.. Det var ju igår jag hade tid kl 16.. snacka om förvirrad :S Va nog pga av min "sovmorgon"
Lilla Linus kom förbi idag.. som vanligt på min lediga dag.. :P För pizza och wii sport/fit.. Bra kombination va? ;)
Nu har han precis åkt hem.. skönt men visst e de trevligt me lite sällskap av brorsan allt..
Ska slänga mig i soffan strax efter massa nödvändigt onda ting..... :)
Skuttar nog in i duschen lite senare oxå, så får jag sova lite längre imorn, börjar kl 8 så det blir tidigare väckning än vad älskling har.



Blir nog ett litet nattinatti nu..

Nattinatti

Oplanerad sovmorgon?

Hmm.. vaknade för typ 30 minuter sen. Jag förstår inte, bara för att  man ligger kvar i sängen och inte går upp på en gång när man vaknat så ska man somna om.. Ne, de e snurrigt det där!
Jag och Håkan har nämligen gjort som vana att han väcker mig runt 06.30 varje morgon, pga att han börjar 07.00 och jag  mitt nöt har totalfastnat för "The Vioce" som går på 5:an varje morgon 06.30-09.00!! Kanonbra verkligen! hehe!
Så nu fick jag skynda mig att slänga iväg ett mess till lillbrorsan om att han kan komma lite senare.. har ju tvätt kvar att plocka me eftersom det vägrade torka igår *tittar surt på klädhögen* Och idag ska jag ner dit igen.. Vid 14 ska jag slänga i sängkläderna i maskinen.. Om det hinner torka blir väl en annan historia! :P



Have a nice day!

Kvällsblogg

Blev precis klar med tvätten :) Men endå har inte ens underkläderna torkat.. fattar inte. Dom åkte in i torktumlaren vid 17,30 och har torkats sen dess.. Sån jävla skitmaskin dom har införskaffat!! och denna gången hade jag betydligt mindre än vad jag brukar ha. Förr hade vi två stycken äldre tumlare som va mycket bättre, men så en dag bestämde sig hyresvärden att dom skulle slå på stort och byta till en ny som e helt värdelös.. Håkan som har jobbat på vitvaruavdelningen på coop i X antal år konstaterade på en gång att den suger.. Den passar i ett hem, där man använder den typ 1-2 ggr i veckan och inte i en tvättstuga som den då används av ca 10 hushåll flera gånger om dagen!! Jävla puckon! Inte undra på att man inte tvättar oftare än man gör.. :( om det inte hinner torka på dryga 5 timmar så vet jag inte vad...

Aja, jag har iaf under tiden kläderna torkade bäddat rent i sängen (jag lovar det var på tiden) dammsugit och plockat upp massa grejer och skräp som hamnat under den. Fråga mig inte hur det lyckats bli så men det har det på något konstigt sätt :S  Stackars älskling som fick ordentliga nysattacker av allt damm, och mina öron lär ha nedsatt hörsel ett tag framöver.. Han är inte tyst när han nyser kan jag lova:P *hihi*
Jag rensade även bland alla mina miljoner nagellack, det kändes som att det va så många iaf :P
Hade väl iaf 60st.. och då har jag definitivt inte överdrivit!! slängde typ 20 st iaf :P Haha,vågar inte ens räkna på hur mycket pengar man lagt ner på det. Visst det va väl 20 mavalalack som inte e speciellt dyra, flera OPI lack och M.U.S lack.. Men det e ju så kul att ha lite att välja mellan ;D


Gissa om jag fick ett kanonerbjudande på posten idag!! :D wiiee!
Om jag börjar prenumerera på GLAMOUR så får jag som välkomstpremie: En BodyButter och en ShowerGel + Scrubhandske från TheBodyShop :D 
Klart som tusan att jag nappar på det erbjudandet!! HAHA!
 
Cherry
Bild lånad från TBS´s hemsida



Sov så gott allesammans

Uppdatering

Ja Dessan, det behövs verkligen en liten uppdatering här.. Inte visste jag att det va så länge sen jag skrev :S haha!

såå.. vad har hänt sen sist?
Jo, jag och Sara var ju till Mellösa för att fixa med datorn. Blev väldigt besvikna när det visade sig att det som vi hade tänkt göra inte fungerade *jävla pissdator*så vi fick släpa med oss hela burken hit och Håkan fixade allt lätt som en plätt!! Vi skulle gjort så tidigare men Jens trodde stenhårt på att det inte gick att göra så som H tänkt.. Men no problemas!!
Där ser du Jens, inte var det några problem att göra på Håkans sätt ju *lipar långt* Skrattar bäst som skrattar sist kan man ju säga i detta fall!
Min älskling, han är duktig han! <3

Jag har jobbat och jobbat  hela tiden känns det som, inte fått något vettigt gjort.
I lördags var jag och älskling på husvisning, blev lite besvikna för på bilder och annan text man sett så såg det jättefint ut, bara nya tapeter som behövdes. Men ack så fel, var mer att fixa än så.. Och vi visste väl inte om det var värt  1.850000:- som var utgångspriset.
men nej, vi letar vidare faktiskt. Högsta bud e just nu på 1.900000:- så det blir mycket att låna.. Det är ju en livsinvestering, så känner inte båda att det känns 100% rätt så väntar vi, nog för att vi vill flytta (mest jag kanske)  men inte för vilket pris som helst! :) Det kommer fler tåg.


Nu är jag ledig och även imorn, känns så overkligt Haha
Ska tvätta idag och så har jag plockat lite här hemma.. behövs verkligen! Ser ut som det vart en gris och bökat runt här :/
Undrar om man ska bjuda över arbetslösa brorsorna imorrn.. Dom längtar tills jag e ledig så som kan komma över och spela lite wii fit :) det e ju trevligt men man vill ju även ta vara på sina lediga dagar. man hinner ju knappt städa annars..


Jo just det, vårt kära statshotell brann ju i onsdags morse. Så jäkla hemst, sån tur att ingen blev allvarligt skadad!
Vilken hjärtlös männsika kan göra något sådant?! Usch, jag orkar inte spekulera mer i det.. det verklar ju inte som om någon känns vid de bilder som har släppts till allmänheten heller så den/dom som begick detta hemska dåd lär ju gå fria. Dessvärre!!


/Elli

RSS 2.0