Håkan, min livskamrat <3

Du har ett hjärta av guld! Att det har vart du och jag i snart 3.5 år är så sjukt. :) det har gått så fort och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går <3 Att du är min är ju bara helt underbart!!
Jag behöver inte säga något mer. Jag älskar dig av hela mitt hjärta snuttemumsen min :)




För alltid <3<3

Marley And Me

Har precis tittat klart på en film.. Marley and me blev det.
Hmm, trodde det skulle vara en komedi, (med Jennifer Aniston bla.)  som va rolig mest hela tiden.. Men Icke!!
Jag låg i soffan och grinade som ett litet barn.. HAHA, snacka om att man är känslig!
Det var en fin film.. handlade om livet, om vad som komma skall. Allt med hus, barn osv :)

Så nu sitter jag här med mascara som runnit och näsan är täppt. *ler generat*
Är det bara jag som är så känslig? Eller det kanske finns någon som skulle vilja se en film med mig så vi kan sitta i soffan och gråta ikapp :P Sjuukt galet!

Har jobbat idag.. 8-17. Bytte tid med Anna P för hennes Olivia var magsjuk, men som hon själv blev senare. USCH!!
Jag höll på att få stänga idag, men söta underbara Dessan va så hiiiimla gullig så hon ställde upp från 17 till stängning :) Tusen tack! Hon som va med sin fina syster och hennes superduper fina Nelia (Gaaah, vad söt hon är) på tuna park och skulle umgås och så kommer jag och förstör i deras planering Skäms


Jag tänkte att jag skulle bloggat igår men blev dessvärre inget med det. eller hmm... Jag låg i sängen med mobilen och knappade in ett långt inlägg, men råkade trycka på fel knapp så hela internet stängdes ner. S-K-I-T,tänkte jag, men gav det ett nytt försök. Knappade och knappade men gjorde samma tabbe en gång till!!! Hur lyckas man!!??
Slog mig i skallen och slängde iväg mobilen och muttrade mot väggen *skratt*




Imorn ska jag träffa Sara, ska iväg till Mellösa och fixa med bilderna som vi har på datorn som vi hade när vi bodde ihop. Vi har gjort ett försök tidigare men det gick åt skogen. Men det va inte vårat fel att det inte fungerade!! :)
Men den här gången har vi planerat in i minsta detalj ;P Så funkar det inte nu så får vi skriva loss hela hårddisken och ta med den hit å fixa.. Känns så onödigt för det borde ej behövas..
Återstår att se :P




Får väl avsluta med att gratulera Ronny på din 24-års dag! :) Det har ju hunnit bli den 20:de nu så :P



Natti




Dessan,Ronny och jag på min 23års fest förra året :)
(PorrRonny)

Otursdag?

För att vara fredag den 13:de idag så tror jag inte att det fört med sig så mycket otur för mig.. Peppar peppar!!
Hur kan man ha otur när man fått in lönen på kontot idag?? :) kan ju inte bli bättre. Haha eller hur Dessan? ;) Ställer oss i kassan och handlar på jobbet, det allra första man gör när butiken öppnat. Snacka om arbetsskadad med Vill-ha-begär.
Vad är det som gör att man alltid känner sig tvungen att handla för flera tusen när pengarna väl rullar in? Man tänker att "nu när jag har pengar så måste jag köpa något" Och grejen är den att det inte är billiga saker man köper.. Oops!

Har även idag gått upp med tuppen.. Kanske före tillochmed.. Hade morgonmöte med frukost, som vanligt. Snacka om att det är supermysigt! Hela personalstyrkan är samlad och det kan knappt bli bättre. Karin hade med sina småtjejer idag, Wilma och Astrid. Suuuupersöta verkligen!
Sen fick vi även veta en liten hemlis från chefen.. nog för att jag haft mina aningar i någon vecka nu men fan va kul :) Då hade jag rätt!! :D
Det måste vara något i vattnet på jobbet som påverkar oss som det gör, på sitt egna lilla vis ;)

I skrivande stund sitter jag och bloggar lite medans Håkan, mamma, Emil och Linus spelar lite wii :) Tror bestämt det är tennis nu :P

                                                               
     
Isadoras vårlook. Brynpenna med highlighter och ett lätt täckande läppstift                Komplettarade min rengöring med ett matchande ansiktsvatten. Ser även snyggt ut i badrummet :)

Ha en trevlig kväll!

10/2

Har idag jobbat 11-19.45.. hela dagen med bästaste Dessan! Var vart så lugnt på jobbet, både idag och igår, men konstigt nog så har dagarna gått fort. Men klart man inte klagar för det :)
Jobbar även imorn men bara 16-20.10 men ska åka ut till jobbet tidigare för jag och Dessan har bokat en lunchdejt :D

Har väl inte annars hänt speciellt mycket... Kollade på melodifestivalen i lördags och är skitsur för att Marie inte gick vidare, klart bästa låten... Och vad fan va det för skit den där Ugglas kom med?!?! Fattar noll!! Hon ser ju inte klok ut och HUR SJUNGER MÄNNISKAN???? Ne, svenska folket har ju verkligen ingen smak för fem öre.. Jag tror faktiskt att Maries låt hade gått bra i ESC med sina turkiska inifluenser... Åhh vilken klänning hon hade *vill ha* 


Ne, ska väl slänga mig i soffan me en chipspåse och bara lata mig!

See you later alligator (Som Sanna skulle sagt) ;)

Äntligen fredag!

Sitter här i soffan nyduschad och i morgonrock :) så skönt!
Jobbar idag, 12-19.45 Men hade mycker hellre lunchat med Dessan och Sanna idag.. skulle egentligen jobbat från 14 och då hade det gått att kombinera, men icke. Men dom kanske kommer förbi ute på tuna idag.. *hoppas*

Jag funderar på om jag ska försöka sätta i mitt hår idag.. men jag har en föraning om att det inte kommer bli så bra, tror jag har på tok för tjockt hår i längderna.. Men prova kan man ju alltid göra :)


Kom å tänka på en sak igår när jag låg och solade.. Måste göra det mer regelbundet, dels för att få lite färg och känna sig som en människa och dels för att det är så förb**nat skönt och avslappnande!

Ne, ska föna håret och sen äta lite frukost.

Ha en trevlig fredag!

Tisdag 3/2

Sitter här med en tallrik med äggröra... IGEN!
Haha, jag kom å tänka på sötdessan ;) Jag nämnde för henne för några dagar sen att jag hade ätit äggröra på morgonen, Dessan bara stannade upp och såg helt tom ut.. Haha, söto. och så frågade hon va de va för nåt!!! Jag trodde faktiskt att typ alla hade ätit det någon gång, iaf hört talas om det, men ICKE!
Du är så otroligt söt gumman!!!!

Ne ska väl fortsätta städa lite, får besök av mina brorsor runt halv tolv.. Vi ska spela lite wii och det lär säkert bli Scene it oxå.. iaf  när älsklingen kommer hem! :)


Ha en toppendag!

Måndagens påhitt

Vaknade för ca en timme sen.. satan vad trött jag är idag. konstigt!
Aja, bestämde mig ganska snart för att jag ville luncha med Dessan idag, vill ju höra massa smaskigheter om söndagkvällen.. men detaljer behöver vi ju inte gå in på.. det finns ju andra som gör det så bra så.....

Ne ska väl in i duschen nu, så man blir människa någongång :P


Ha en bra dag!

Helgens bravader

Var ju till sthlm som jag nämnt i lördags med Sara. Vi började med Smink & Perukmakar´n på söder för att sedan arbeta oss in i smeten igen :P
När vi kommit in till city så begav vi oss till Tajmahal för att köpa lite hår :) hihi ska bli kul å sätta i det någon dag när man får ork och lust.. hehe!
Vi käkade lite kinamat.. som det alltid brukar bli, efter det strosade vi lite i alla möjliga butiker.
Fick en stund efter det en olustig känsla i magen som efter en stund satte sig i ryggen... *Satan* vad ont det gjorde.. alltså, mensvärk gånger 35 eller 50 eller nåt, men i ryggen.. så konstigt och så fruktansvärt ont!
 Det enda som hjälpte var att sitta stilla en längre stund, men när man väl reste sig igen så kom smärtan tillbaka fort och ihållande.. Det var inte förrns på söndagmorgon det kändes bättre men endå inte bra.
Usch, jag är fortfarande helt mör i ryggen.. men men, det känns ju att man lever iaf :P

Det som inhandlades va väl inte något speciellt kul eller nödvändigt egentligen; en jacka, en sjal och lite småkrafs bara... och håret ska vi inte glömma.. 500:- bara! äkta hår å allt :) Toppen!

ja, det va min helg det. Hur har din varit?


Söndagkväll

Uppdatering om helgens påhitt kommer säkerligen imorn.
Nu ska jag ut och messa Dessan, tror bestämt att hon är hemkommen från ***** ;) hon loggade iaf in på msn precis såg jag :)

Ne, nattihejs

RSS 2.0