Grattis!

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen :)


Såå trött

gaalet vad jag e trött! men jag har kanske mig själv att skylla, iaf liiite :P
jobbade igår 8-20, och hade väckning vid halv 8 idag. men jag var ju tvungen att hinna duscha och dona lite innan minsta bror kom över, vid 11 hade vi sagt, men han dök över vid 11.45 ist! :)
vi fick vid 12.20 besök av vår andra bror. käkade lite, pizza som det alltid blir då dom kommer över. spelade lite wii och lyssnade på braaa musik. fasen vad bra spotify är!! :)


vid 18 kom mamma förbi och vi åkte ut till tuna park, då det va kvällsöppet idag, men sjukt vad varmt det va att gå runt bland massa folk!! på jobbet va det fan värst! usch, att man jobbar i sån jäkla värme, inte undra på att man är trött jämt :P


ne om man ska lägga sig i soffan och slö-glo på en film nu.


Tanken

va ju den att jag skulle uppdatera er lite om helgen som vart..
men har inte kommit över några bilder från mitt 24års kalas, hoppas jag gör det i veckan.
det blev en gaaalen förtäring av alkohol som jag verkligen ångrar sådär dagarna efter. men kul hade jag, det lilla jag minns!
slutsnackat om denna hemska helg, för nu mår jag bättre och har återhämtat mig, men det dröjer nog bra länge innan jag öppnar en spritflaska igen ;)

jag får bjuda på en bild som jag lyckades knäppa INNAN jag gick in i dimman!
jag är nu tillbaka i min mörka period och jag trivs verkligen jättebra, så vi får hoppas att jag förblir brunett ett tag :)



Yey, om en vecka ska jag tillbaka till Pehr och fylla i min tatuering :)

Bullbak

idag =) dess dyker snart över och håller mig sällskap! mysigt!
fixa lite mat, sen blir det säkerligen massa prat om allt och inget, sen bulldags.. Mums!

ikväll kommer familjen över och firar mig, då jag fyller imorrn =)
ne, nu dags att slänga på lite smink, sen småplock och dammsuga här innan dess kommer...


Stressen och paniken

börjar komma ganska snabbt in över mig nu.. känner att det är så jäkla mycket att hinna fixa på jobbet inför julen osv! nu säger jag inte att jag inte tycker det är kul, för det e de verkligen, nej, jag börjar fundera på hur fasen man ska hinna med alls som ska göras.. de timmar man jobbar blir till att finnas för kunderna och plocka varor.. eftersom jag har dofter som ansvarsområde så måste jag gå igenom vad jag måste beställa extra.. det e inte de lättaste att avgöra vad kunderna TROS köpa i julhandeln i år. förra året blev det massa överlager på flera dofter då de jag hade beställt extra inte va sånt kunderna va ute efter. Ne gott folk.. ingen lätt uppgift för en sån som jag ;P
jag är ju trots allt bara människa som resten av alla människor där ute, även fast man nog lär känna sig som en robot nu när november börjar närma sig med stormsteg!
ja kan ni fatta att det om cirka 2 månader e julafton??! det kan inte jag iaf.. har knappt hunnit ta in att sommaren redan är över =(

ne, det blir att ta med en lista hem på dofter så jag kan sitta hemma i lugnet och gå igenom.. doft för doft.. kanske inte det roligaste, men när ska det annars hinnas med? kom gärna med förslag om du har någon bättre idé =)
både testers och extralager måste jag få iväg beställning på innan oktober är slut..


jag märker att jag sitter här och håller andan medans jag skriver.
Det kan inte vara ett gott tecken att redan stannat upp....

Ny design..

.. försöker jag fixa med elin på andra sidan skärmen och stan :P
vi får väl se hur detta urartar sig!!

Jag skulle ge dig allting du pekar på

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag


Lunchdejt..

.. med Jenny idag =) ojoj så mycket bebisen i magen växer.. hihi
det går så otroligt fort, känns som att det va förra veckan hon berättade om graviditeten ju och nu så är det bara några veckor kvar!
det blev en sallad på waynes och sen besökte vi typ 2 butiker innan vi begav oss hem till henne. hon och sambon har ganska nyligen flyttat, så det va såå spännande och se deras lägenhet.. jag tror det blir kanon när allt är klart.. kök osv =) så härligt att snacka bebisar och annat skit.. det är inte ofta vi ses eller pratas men endå känns det inte som att det var länge sen när vi väl ses =) såna vänner e så bra att ha!!! vi har förtusan kännt varandra i typ 20 år! Gaalet!


när vi var hemma hos henne kom även hennes syster över, med man och bebis =) underbara söta unge! kan hon vara ca 3 veckor nu?
ja, man är nog lite sugen på en egen, trots allt ;)

--KRAAM--

Mitt liv enligt Kent

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. Du får inte använda samma artist igen. Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".


Är du man eller kvinna?: Ansgar o Evelyne
.

Beskriv dig själv: Ett tidsfördriv att dö för.

Hur du känner dig: Livrädd med stil.

Beskriv stället där du bor: Spökstad.

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville: Berlin.

Hur du helst transporterar dig: Glider.

Din bästa vän är: Mannen i den vita hatten.

Du och dina bästa vänner är: En himmelsk drog.

Hur är vädret?: December.

Favorit-tid på dagen: En timme en minut.

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?: En helt ny karriär.

Hur är livet enligt dig?: Musik non stop.

Beskriv ditt nuvarande förhållande: Vi mot världen.

Din rädsla: Utan dina andetag.

Ditt bästa råd: Vy från ett luftslott.

Hur du skulle vilja dö: Vid din sida.

Din själs nuvarande tillstånd: Sömnen.

Ditt motto: Innan allting tar slut.


Bokat..

Idag släpptes dom åtråvärda biljetterna till Kentkonserten i februari =) jag lixom "råkade" boka både 25e och 26e =P men tror nog jag har en vän som är intresserad av biljetterna den 25e.
det blev lite tokigt när man inte kom in på ticnet-sidan och skulle boka.. jag va lite i extas kan man ju säga.. OM jag va! haha!
jag har förövrigt blivit kallad för idiot idag, av min (söta?) lillebror L. och det pga av det ovannämnd :S

Idag mötte jag upp sara vid halv ett för att sedan bege oss hem till henne.. tanken va att färga håret på henne men slutade med att jag va hemma till halv elva ikväll.. vi fixade ordning tacos till sen lunch, snackade lite goja, tittade på TWILIGHT <3 och tror ni inte sara somnar och missar det allra bästa? Joo, hon missar kyssen!!! det får man bara inte göra..
vid sju (?) sätter vi igång med hårfärgningen. gick ju bra, men lite kladd och spill blev det, men allt går att fixa med lite aceton ;)

ne nu ska jag nog slå ner mig själv i sängen, kände att en uppdatering va på sin plats =)


Jag blir nog aldrig riktigt nöjd med mitt hår, vad jag än gör.. första veckan känns det skitbra, men sen blir man så van vid det och vill ha förändring.. Förlåt Dessagumman för att du får stå ut med mitt eviga tjatande om mitt hår <3
Det jag ville säga med bilden va ju endast att jag saknar mitt blonda hår =(


Later

Onsdag

Idag ledig, lunchade med Elin och sedan begav vi oss hem hit för att fixa ordning lite i hallen, flytta om lite :P
när man inte har hittat nytt boende så får man göra det bästa av situationen, dvs flytta runt möblerna så gott det går =)

Jag var även med Sannisen till Deep cuts för att hålla henne sällskap då hon skulle sitta under nålen =) blev såå fint gumman!! Och jag passade även på att boka tid för att fylla i min tatuering som jag gjorde nu i september. det ska även läggas till lite grejer oxå.. kanske glömt nänma det :S

och som vanligt planeras nästa tatuering för fullt ;) mersmak som heter duga!



Utan dina andetag

RSS 2.0