140809

imorrn är det dags för festligheter igen :) 
förhoppningsvis har jag lust och ork till att lägga upp bilder från kvällen.. bloggen har inte direkt fått första prio senaste tiden kan man ju säga :P


ne om jag nu ska plocka lite till här hemma så det går att sitta här imorrn så blir det nog bra...
jobb imorrn.. skulle jobbat 12-16 egentligen men eftersom det blev strul med personal på jobbet så fick jag hoppa in och jobba 10-17,10 ist.. visst de e pengar.. men har man varken tid eller ork e detta jobbigt!!
Vill ha semester igen!!!

kan lova att i höst/vinter packar jag min väska och drar iväg 1-2 veckor till sol och bad :D niiice!!

Den nakna sanningen

tänk vad lite makeup kan göra! Underverk :)

 
Före                                                                          Efter

jaha

om man ska försöka sig på en liten uppdatering kanske.. :P

har väl inte hänt speciellt mycket sen sist.. jobb jobb och jobb kan väl sammanfatta dagarna ganska bra.
letar efter nytt boende och har fastnat för en 3a på 79kvm.. visning på måndag och tur som jag har så är jag ledig då :)

Sanna har ÄNTLIGEN kommit hem igen efter ett år i mariefred. Som jag har saknat dig hjärtat <3
mitt hjärtas fröjd och glädje :)

Igår efter jobbet fick jag värsta feberfrossan men trotsade den och begav mig ner till nybron med Dess&Elin&Elin och elins kusin Alice. Det va trevligt även fast jag va helt borta och bara satt och frös.. hehe men jag hade ju bara 38,6 grader :P
Ledig idag och dagen bestod av filmmaraton i sängen.. En shopaholics bekännelser som jag blev riktigt besviken på, Paul Blart: Mall cop Bättre än tidigare film, mer skratt och sjuka grejer men endå inte världsklass.. och sist men inte minst 17 Again som jag bara tycker e så bra... undrar vad som fått mig att fastna för den... ;)

ne om jag ska försöka sova.. fortfarande feber men jag e inte den som e den.. klart jag jobbar imorrn. Vill ju inte sätta dom andra i skiten bara för lite feber och huvudvärk!!


RSS 2.0